Jdi na obsah Jdi na menu

2. turnaj 21.9.

V neděli naši mladší hráči v oslabené sestavě zaviněné nemocemi a zraněním vyrazili na svůj již třetí turnaj. Hrálo se opět v Mladé Boleslavi a našimi soupeři byli: Sokol Bělá p. Bezdězem, Škoda Auto Mladá Boleslav, Solok Úvaly A, Wendy Mělník A.

Hned v prvním zápase ( Sokol Bělá p. Bezdězem ) se nám podařilo díky skvěle organizované kolektivní hře vydřít první body.  Hráči přesně plnili to, co se po nich chtělo a i díky dobré obraně, která působila velice kompaktně a střeleckému probuzení Kolářové doplněné Němejcem jsme zvítězili 7 : 5 ( 4: 2 )

V druhém zápase jsme nastopili proti domácím. Začátek zápasu jsme vůbec nezvládni a velmi rychle prohrávali o 4 góly. Byl to hlavně důsledek chyb v rozehrávce, kterými jsme dávali soupeři šance na rychlé protiútoky. První poločas jsme nakonec prohráli o 7 gólů. V druhém poločase se naše hra značně zlepšila, ale bohužel to stačilo jen na mírnou korekci výsledku. Prohráli jsme 8 : 14 ( 3 : 10).

Ve třetím zápase jsme se střeli s výběrem z Úval a opět se opakoval špatný vstup do zápasu, což se začalo ukazovat jako klíčový problém našich mladších. Po první půli jsme na sopeře ztráceli 5 gólů a bohužel jsme to již nedokázali zlomit a tak jsme prohráli 9 : 13 ( 3 : 8 )

V posledním zápase proti Mělnickým už našemu výběru doplněném dvěma minižáky absolutně došly síly o čemž vypovídá i výsledek. Hráči už neměli ani sílu útočit, natož se vrace do obrany a tak jsme utrpěli nejvyšší porážku na turnaji 6 : 15 ( 2 : 6 )

Nutno podotknout, že i na tonto turnaji se v naší hře dalo oběvit spoustu krásných akcí, ale bohužel se úkazala naše nevyhranost v útočné fázi, kdy jsme si často mylně mysleli, že brankáři soupeřů budou dělat největší problémy střely doprostřed branky.

Sestava a střelci:

Ječná - Procházková 9, Kolářová 5, Němejc 14, Šíp M 2, Martinkovič 1, Hofmann M.