Jdi na obsah Jdi na menu

Mini 4+1 Kutná Hora 12.2.2017

Mini 4+1 Kutná Hora 12.2.2017

Minižáci vyrazili na svůj první turnaj v tomto roce

Po dlouhé zimní pauze se dočkali turnaje i nejmladší zástupci příbramské házené. První turnaj v zimní přípravě se konal v Kutné Hoře 12. Února a zúčastnilo se ho celkem 8 týmů minižáků. Tyto turnaje se hrají standartně bez ukazatele skóre, aby nebyl zbytečně vyvíjen tlak na hráče a užili si hru opravdu všichni. Náš tým se postupně střetl s týmy z Pardubic, Zruče nad Sázavou, Úval u Prahy, Zbraslavic, Opatovic, Kolína a s domácí Kutnou Horou.

Tým tvořilo již sehrané jádro této kategorie, které doplnili 3 nováčci, kteří se přidali během zimní pauzy a jeden hráč z přípravky. I přes to, že turnajová pauza byla dlouhá a na našich hráčích to bylo první zápas znát, brzy se vzpamatovali a předváděli krásné akce a vidět bylo spoustu pěkných gólů.

Nasazení na jednotlivé zápasy jsme záměrně měnily jak v poli, tak i v brance. Nováčci se tak mohli zapojit do hry se zkušenějšími hráči a hned od začátku byl jejich výkon lepší a lepší. Dokázali tak sobě i nám, že i když je tato hra velice rychlá, nezalekli se a povedlo se jim i několikrát zacílit na branku soupeře.

I přes to, že se nepočítalo skóre a ani celkové pořadí, na konci turnaje proběhlo vyhlášení a vítězem se stal každý, kdo se zúčastnil a bavil se. Za což byli všichni odměněni nějakou tou sladkostí. My jsme ovšem branky a zákroky našich hráčů počítaly. Nejlepším střelcem se tak za náš tým stal Krejčík a nejlepším brankářem Macháček Jan. Pochvalu si ale zaslouží všichni hráči, protože bojovali jako jeden tým, nic nevzdali a byla na nich vidět radost ze hry. Do Příbrami jsme se všichni vraceli s pocitem dobře odvedené práce. Další turnaj minižáků se koná 5.března ve Zruči nad Sázavou.

Sestava a branky:

Krejčík(24),Bartoň(8),Říha(1), Hefjuk(4),Macháček J.(3),Macháček M., Vaďura, Neporová, Lubasová