Jdi na obsah Jdi na menu

Posázavský turnaj Zruč n. Sázavou 4.2.2017

Posázavský turnaj Zruč n. Sázavou 4.2.2017

V sobotu 4.2. jsme s dětmi vyrazili na další turnaj, tentokrát do Zruče n. Sázavou.

Nálada při cestě byla dobrá a nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by se mělo odehrát to, co se stalo.

Ve skupině B s námi byly nasezeny celky Senec, Zruč "A", Havl.Brod "A" "

Soupeři v této skupině slibovali zajímavé zápasy a pohlednou házenou, což se bohužel nenaplnilo. Naši hráči si tento den udělali prakticky jen výlet a když během zápasů spíš sledovali, co že to s nimi soupeři dělají, bylo jasné, že to bude nářez. Kromě bratrů Pekárků si všichni ostatní zapoměli chuť do hry zřejmě doma, což se projevilo především na (ne)pohybu a snaze bojovat o každý míč a touze vstřelit gól. V brance se během skupinové fáze vystřídali postupně Wimmer a Vaďurová. Adamovi se v bráně příliš nedařilo, Bára měla několik slibných zákroků, ale díky naší touze nahrávat soupeřům a v obraně jim radši nepřekážet toho ani tak moc nemohla dokázat.

Nakonec z toho byl boj o 7-8 místo. To jsme se střetli s posledním celkem skupiny A Havlíčkův Brod "B" Do brány šel nováček Staněk, který svými výbornými zákroky držel naději na alespoň jedno vítězství. To se nakonec podařilo a ze Zruče jsme neodjeli poslední.

Sestava a střelci: Wimmer 3, Vaďurová, Staněk 1, - Semorád 1, Pekárek O. 16, Pekárek B 13,Fišerová 3, Lubasová 1, Hejfuk P.

Příbram – Senec 7:26

Příbram – Halvíčkův Brod „A“ 9:28

Příbram – Zruč n. Sázavou „A“ 9:21

Příbram – Halvíčkův Brod „B“ 13:8

Pořadí na turnaji:

 

  1. Louny

  2. Havlíčkův Brod „A“

  3. Senec

  4. Náchod

  5. Zruč.n Sázavou „A

  6. Zruč n. Sázavou „B“

  7. Příbram

  8. Halvíčkův Brod „B“