Jdi na obsah Jdi na menu

Kutnohorský pohár 1.4.2017

V sobotu 1.4.2017 jsme vyrazili s našimi hráči na turnaj mladších žáků do Kutné Hory. Vzhledem k některým omluvenkám a malé základně dětí v tomto věku jsme museli čtyři mladší žáky doplnit čtyřmi minižáky a tím jsme se jasně stavili do role outsidera turnaje. Turnaje se kromě nás zúčastnili družstva z Lovosic, Úval, Zruče n. Sázavou, Náchoda a domácí Kutná Hora.

V prvním utkání jsme nastoupili proti pozdějšímu suverénímu vítězi turnaje z Lovosic. Na našich hráčích byla patrná nervozita a nestíhali sme prakticky v žádné činnosti. Soupeři jsme nabízeli sposty rychlých protiútoků, takže po dvaceti minutách bylo vymalováno 24:5.

Do dalších zápasů již naši svěřenci našli chuť bojovat a jak mladší, tak minižáci nevypustili žádný souboj. Výsledkem snažení byly vyrovnané zápasy, ve kterých nám chyběla snad jen větší odvaha při zakončování. Bohužel v každém zápase nás v druhém poločase zradila fyzická kondice. Na hráčích, kteří měli na střídání pouze jednoho kamaráda bylo vidět, že v osobních soubojích síly docházejí a tak se nám bohužel i přes veškerou snahu nepodařilo v žádném zápase zvítězit.

Musím ale všechny zúčastněné pochválit za předvedenou bojovnost a chuť hrát házenou.Jejich přístup byl odměnou pro nás trenéry, protože o to, aby to děti bavilo nám jde především. Věřím, že pokud by byla základna širší, tak by se náš tým stal silnější a výsledkově úspěšnější.

Sestava a střelci: Macháček J., Wimmer 3 – Pekárek O. 31, Pekárek B. 11, Fišerová 11, Krejčík 5, Votánková, Štětka

 

Výsledky Spartaku:

Lovosice 5:24

Kutná Hora 16:19

Zruč n. Sázavou 14:19

Náchod 12:18

Úvaly 13:18