Jdi na obsah Jdi na menu

Zruč n. Sázavou 13.9.2014

V sobotu 13.9. vyrazili naši mladí na další cestu ke sbírání zkušeností. Jelikož jsme vyrazili bez dvou opor a střelců O.Pekárka a V.Bašuse, byli jsme zvědavi, jak si povedou nováčci P.Majer a F.Martinkovič, kteří museli doplnit naše oslabené družstvo. Hned v prvím zápase bylo vidět, že jsme v této sestavě nastoupili vůbec poprvé a nutno podotknout, že takhle na rychlo poskládaný tým spolu zatím nikdy ani netrenoval. Našimi soupeři byly týmy Mělník B, Bělá p. Bezdězem, Zruč n. Sázavou a Úvaly B.

V prvním zápase s Mělníkem bylo zřetelné, že nám dělá problém prakticky vše, co se házené týče. Děravá obrana, nepřesnosti v rozehře i bezzubý útok. Poločas 2:5 nevypadal zdaleka tak nepříznivě, ale jelikož se nenašel nikdo, kdo by podpořil střelecky Němejce ( 6 ), výsledek 6:13 byl spravedlivý.

V dalším zápase na nás čekal tým z Bělé. Do tohoto zápasu jsme se rozhodli nasadit na poziz spojky brankářku Procházkovou, aby jsme mohli využít její výškové převahy jak v útoku a obraně. V prvním poločase se projevilo snad největší množství nervozity a naše přihrávky neomylně putovaly do rukou soupeře. V brance bezmocný Číp tak jen přihlížel, jak se na něj valí jeden protiútok za druhým. Poločas 4:12 odpovídá za vše. V druhém poločase jako by nastoupilo jiné družstvo. Zpevnili jsme obranu, výborně podržel brankář. Za druhý poločas jsme inkasovali pouze jednou, ale jelikož byla naše střelba mizivá, stačilo to pouze na korekci na 8:13.

Dalším soupeřem byli domácí ze Zruče. V prvním poločase jsme navázali na předchozí a o přestávce drželi se zkušenějším soupeřem stav 4:6. Nic nenasvědčovalo tomu, že by jsme se nemohli poprat o body, ale nástup do druhé půle, následné dvojí vyloučení nás totálně zničili a soupeř tím pádem jasně přehrál 5:16

Do posledního zápasu proti Úvalům jsme nastoupili již dost fyzicky vysíleni, ale i tak se nám povedlo zahrát nejlepší zápas turnaje. Poločas 4:4. V druhém poločase jsme si vypracovali dokonce dvoubrankové vedení. Ale jelikož jsme nedokázali dohrát jako tým, doplatili jsme na individuální chyby a zápas nakonec 10:12 ztratili.

Sestava:

Procházková 3, Číp, - Kolářová 1, Šíp J., Hofmann M. 1, Němejc 19, Martinkovič 1, Mayer 3, Šíp M 1

Příští turnaj se konná 21.9. v Boleslavi, tak nezbývá než doufat, že jsme se z chyb náležitě poučili